fredag 27 januari 2023

Veckans åtagande yrkesmässigt är avklarade.

 Nu återstår bara lite städning med "Swiffer" , har haft en sådan länge men inte köpt en "refill" förrän nu, underlättar ju att städa under soffor och kylskåp tex.
Det är enda sättet för mig att städa under kylskåpet sen de installerade in en ny frys här på femte våningen, de fick verkligen "knö" in skåpet-
Pga det så kan vi inte få ut varken kyl eller frys igen för städning, toppen ju, eller inte. 

Beställningen från Willys online ställdes in, det saknades tyvärr för mycket av de produkterna vi ville ha, vi var väl helt enkelt försent ute denna gång.
Det blev att gå in på Mathem.se, den butiken som jag tidigare skrivit här absolut inte skulle besöka igen online.
Jag ger mig, helt omöjliga är de väl inte, återstår förresten att se, de sista gångerna där så strulade de till det med leveranserna, men jag gav dem en ny chans.
Leverans imorgon mellan 11-13.

Nu är ju våren på gång, nja, inte riktigt kanske men halva vintern ska ju enligt de lärda har nått förbi halvvägs till våren, hoppas verkligen på det så man kan sitta där i sin "oas" och njuta av värmen igen.

Nu är det ju några år sedan det var kravaller utanför vårt köksfönster, bilbränder om vartannat.
Ganska lugnt numera, de sitter inne allihopa här uppe, men till sommaren kommer en eller annan ut igen.
Då kan man köpa knark på vägen till eller ifrån affären igen om man har det intresset.
Bedrövligt. :(

Men nu tillönskar jag er en fin inledning av helgen.

6 kommentarer:

BP sa...

Swiffer är bara såååååå bäst. Har dock aldrig städat under kylskåpet. Inte ens en "smal" Sniffer går in där. Spelar mindre roll, då man ju inte se smutsen som samlats där. Precis som ni kan jag inte få ut varken kyl eller frys efter nyinstallation för några år sedan.

Med tanke på gängproblematiken som haussas upp i media just nu så gissar jag att du inte ser fram emot att vissa personer släpps ut i det fria till sommaren. Utvisning kanske är en lösning här. Att köpa knark "offentligt" har avtagit i nollåttaland.

Förut var det ju "Plattan" (Sergels Torg) där man kunde köpa såväl knark som vapen helt fritt. Men sedan man ställt dit några piketbussar och polisbilar har det blivit bättre. Set kan man dock inte säga om vissa förorter...

Önskar dig också en toppen början på helgen:-)

Ditte sa...

Visst är "Swiffer" bra! Vi använder den också. Men under kyl och frys går den nog inte. Vet att vi ett par gånger om året drar dfram dessa så att golvet kan torkas. Men en del kan en ju inte dra fram- Trist att Willys inte kunde leverera men hoppas Mathenm blir ok.
Skönt att ni nu verkar slippa kravaller och bränder.Kanske kunde dessa förvare sitta inne lite längre. Helt onödigt här med rabatt.
Visst ser vi fram emot våren- Och säkert blir det hur finr som helst i er oas..
Trevlig kväll.

LillaSyster sa...

Ett litet gult vårtecken hos mig idag =) Hoppas att de som suttit inne kommit på bättre tankar. Trevlig helg och hoppas att leveransen blir belåtenhet imorgon.

Anna i Portugal sa...

Skönt att våren är på väg. Att handla mat online är ju väldigt bekvämt. Jag är lite nyfiken hur det går med era promenader, vore kul att få se lite bilder från dem :) Trevlig kväll!

Susjos sa...

Swiffer verkar vara bra, vi har ingen sån, och kommer inte åt att städa under kyl och frys...ack ja!
Handlade ju på Mathem förut, blev väl överlag nöjd med varorna trots allt, kanske dags att prova dem igen? Hoppas ni blir nöjda idag!

Trist med all kriminalitet som bara blir värre och värre! Suck!

Ha i alla fall en fin helg nu!

znogge sa...

Vi har en Swiffer men bara dammvippan men borde nog skaffa den till golven också.
Mathem tyckte vi var sådär medan ICA Maxi var väldigt bra. Numera handlar vi dock själva.
Väldigt skrämmande att narkotikaförsäljningen kan ske så öppet men tyvärr är det inte helt ovanligt. Skönt att slippa bilbränderna i alla fall. Här på "guldkusten" är brottsligheten av annat slag men nog händer det ett och annat även här...

Önskar en god lördag nu!