torsdag 16 februari 2023

Pågående långledighet.

Känns som om jag behöver en sådan just nu fast det kanske mest beror på att jag är inställd på det, ingen aning vad som stämmer där.
Hur som helst är det riktigt skönt att ha några extra dagar ledigt när det nu ändå inte fanns så mycket att göra, förutom listan då. ;)

Lovskolan är således över för denna gång och om jag räknat rätt så var det 20 elever sammanlagt, plus en som kom ändå utan att ha anmält sig, bra grabb det där.



Lite nya dekorationer av mellanstadiet, tror detta kommer att uppskattas även om det inte kom så många av skolans elever som man kunnat önska för att måla.
Kan ju bli fler nästa gång, ett pågående projekt således, två klassrum avverkades detta lov, under påsklovet kör de väl vidare antar jag.

Fiskarna har ju fått sitt åtminstone måndag till onsdag, lämnar över stafettpinnen till kollega som arbetar även idag, lite helgmat finns där ju, den vita lilla pluppen nere till vänster, den räcker över en helg.


Men nu ska undertecknad ledighetspersonal strax ställa sig vid spisen för att utföra sina obligatoriska göromål när det gäller lunch/middag.
Tur jag gillar att laga mat. ;)
 
Ha det fint och ta hand om er allihopa.

9 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Verkligen lovvärt att uppmuntra barnen att komma och måla, skapa.
Kul också att ni har ett akvarium för dem i skolan.
Ha det skönt i din ledighet, njut fullt ut.

Trevlig torsdag!

znogge sa...

Så skönt med lite långledighet för dig för det behövs emellanåt.
Vilket bra initiativ att låta eleverna vara delaktiga i dekorationerna. Det man gjort själv brukar man vara mera rädd om.

Önskar en fin onsdagskväll!

znogge sa...

Nej, det gör jag inte utan jag önskar en fin torsdagskväll!

LillaSyster sa...

Kul när de dyker upp på lovskola oanmälda =) Pluspoäng där!
Du njut av din goda mat och din ledighet nu!! =)

Anna i Portugal sa...

Vad skönt med lite långledigt! Kanske ge dig ut och fota lite med systemkameran :) Och smaklig spis, visst är det roligt att laga mat!

BP sa...

Jamen - en overheadapparat. En sådan har jag inte sett sedan 2000-talet. Men tänk såååååå användbar den är. Använde en sådan för liknande skapelser då. Väggen tycker jag är suverän! Älskar den! Kul att åtminstone några elever valde att vara konstnärer ett tag.
Då är det bara att hoppas att fiskarna överlever (avskyr dessa intetsägande fiskar...) och att du har en fin långledighet:-)
Ha en riktigt bra kväll nu!

Susjos sa...

Verkligen kul att det kom en elev extra, utan att ha anmält sig!
...och fint med dessa målningar ju!
Skönt för dej nu med lite långledighet, och visst tycker man att man behöver det när den väl kommer! Man ställer in sig på det liksom!
Kul att du gillar att laga mat...här hemma är vi två som inte är så väldans förtjusta i det!
Ha en fin fredag!

Ditte sa...

Bra jobbat! Och hoppas att du kunde avvika från arbetsbeskrivningen som inte verkade så kul.Skönt nu med lite extra arbetsfri tid.
Fina och färgglada dekorationer som mellanstadiet gjort.
Önskar dig nu sköna dagar och njut av ledigheten-

wiper sa...

Förstår att det var skönt att ha lite långledigt. Vad härligt att det kom en extra elev det betyder ju att dom trivs. Jättefina Så fint och roligt eleverna dekorerat, målat och tecknat. Det verkar vara ett toppenställd du arbetar på.

Ha en skön fredag
Hälsning från Malin