lördag 29 april 2023

Lördag igen...

 och det känns helt ok minst sagt, var faktiskt en någorlunda tuff vecka trots att det inte kändes så under veckan, underligt det där men jag kanske bara är trött rent allmänt, vårtröttheten som några av skrev om för ett tag sedan.
Men jag ska inte gnälla, det var en bra vecka yrkesmässigt iallafall.

Så här brukar det se ut när vi har våra tisdagsmöten på skolan, till skillnad från de flesta andra så är jag i god tid, men jag ska inte gnälla om det heller, sitter ju ganska bekvämt där trots allt. ;)

Idag blev det fotvård för både herr och fru guldkrycka, på remiss naturligtvis, annars hade det blivit dyrt minsann.
Men det är välbehövligt för oss båda, hade vi väntat längre så hade det blivit knepigt att ta av sig skorna utan att fötterna sitter kvar i skorna. ;) 
Lite nya sockar passade vi på att köpa in för frugans räkning, gjorda i bambu tydligen, mjuka som bara den, låter konstigt men det är sant, 100 kr för fyra par, var ju bara att köpa åtta par direkt.

Men nu ska jag ta mina välsmorda fötter och lägga upp dem på fotpallen framför min tv i min mancave. 

Ha det bäst alla. 

9 kommentarer:

Linköping sa...

Skönt att lägga upp fötterna!
Bambu är verkligen supermjukt- har några underkläder i det materialet. Ha en fin Valborgshelg!

BP sa...

Vårtrötthet - det är första och hittills enda gången att den nämns i år. Eller så har jag inte följt samma bloggar som du;-)
Måste ni själva sätta ner stolarna???? Finns det inte "drängar" som gör det åt er - hahaha;-)

Fotvård ingick som hälsovård på mitt gamla jobb. Då var det arbetsgivaren som betalade den "lyxen". Just för diabetiker är det ju oerhört viktigt att sköta om fötterna.

Visst låter det konstigt med bambustrumpor och alla andra grejer man hittar nuförtiden som är gjorda av bambu. Har aldrig förknippat bambu med nåt annat än träd och vissa byggnader i djungeln...

znogge sa...

Att vara i tid till ett möte tycker jag är en principsak och en självklarhet men har insett att alla inte tänker så.
Så skönt med fotvård och det skulle jag också behöva. Dock lär jag inte få det på remiss... Bambusockor lär vara bra och priset var det inget fel på så jag förstår att ni slog till.

Önskar en god lördagskväll nu!

Äventyret framtiden sa...

Vårtröttheten kommer som ett brev på posten, Har läst att många är trötta just nu.
Härligt att ha fått fötterna fixade. Jag skulle behöva det jag också.

Önskar en fin lördagskväll i stugan!

Susjos sa...

Som jag tjatar på min man att han ska boka en tid för medicinsk fotvård, men det händer inget!
Jag har vid ett par tillfällen njutit av fotbad och lite pedikyr av det enklare slaget för mina fötter, det är sååå skönt!
Ha en trevlig helg!

Anna i Portugal sa...

Så otroligt skönt med fotvård, det har jag faktiskt bara varit på en enda gång. Har en make som sköter mina fötter, det är en riktigt mysig vardagslyx (för mig alltså). Trevlig kväll önskar jag er!

Ditte sa...

Så slönt med fotvård. Under åren vi bodde i Peking hade vi after work kombinerat med fotvård och fotmassage varje fredag. Minnsesvärt. Och med drink därtill-
Går här hemma en gång i månaden, men nu med den skadade höften har det blivit varannan vecka. Men inte på remiss. Maken har erbjudit sig men det är inte direkt samma sak-
Dessa bambusockar är så sköna så bra att det blev åtta par
Önskar er nu en fin helg-

Gunnel sa...

Jag köper med bambustrumpor och de är otroligt mjuka. Måste erkänna att jag var lite skeptiskt innan jag köpte dem. Ha det bra.

Carita Liljendahl sa...

Förstod först inte vad första bilden föreställde :-D
Hisskorgar, sådana som man åker till slalombacken i?
Men tror att det är upp-och-nervända stolar!