söndag 14 maj 2023

En liten söndagsblogg igen.

 Är ju inne i en tid då mina blogginlägg kommer med lite mellanrum emellanåt, speciellt vardagar är ju drabbade av detta.
Saknar absolut inte "bloggfoder" eller motivation, men orken tryter lite efter en dag på kneget, så får det väl bli ibland antar jag.

Lets dance på tv4 avverkades innan det blev dags för att försöka se "susjos" från musiktävlingen i Liverpool, någonstans satt hon ju, undrar bara var? ;)

För mig personligen hade det inte gjort något om Finland vunnit, men nu gjorde de ändå inte det.
Grattis Loreen till segern.

Fick i fredags vetskap om mitt uppdrag för nästa läsår, en specifik elev som jag ska "hänga med" varje dag, precis som så många ggr förr.
De flesta av de elever jag haft hand om har ju haft en "historia" av något slag, så även denna gång.
Ska bli intressant och kul att se hur detta går, ungar är ju ändå ungar.

Men först har vi ju en del kvar av denna termin, nu går det undan minsann. 

Ha en fin kväll nu alla.



12 kommentarer:

Veiken sa...

Jag såg varken Mello eller Let's Dance, men jag befann mig ute på böljan den blå!

Äventyret framtiden sa...

Jag satte mig ner med min hulde make och såg på Mellofinalen. Vi har inte sett på någonting alls av "spektaklet" tidigare i år, så det var lite spännande att få se vad som hade tagits ut till final.
Tjaaa...mest bara en massa effekter. Jag ville att Estland skulle vinna, Loreen har fin röst och är en mycket värdig vinnare. Finland nej, så finländare/ålänning jag är . Jag gillade inte deras arroganta stil, så jag glömde helt enkelt bort att tänka på musiken. Är förvånad att de kom så nära mållinjen men är glad över att de inte nådde över den allra först.
Men så där är det i tävlingar, de som röstade för Loreen är glada och nöjda idag. Grattis Sverige! Jag röstade inte alls. Jag tittade också efter Susjos men hon gömde sig tydligen ;).

Ha en fin kväll!

LillaSyster sa...

Tittade inte på TV alls igår, blir nog inget idag heller. Jag är ute och njuter av försommaren. Precis som för dig så tryter ork och lust till blogg just nu. Ha en riktigt skön kväll ♡

znogge sa...

Eftersom jag skulle upp så tidigt så såg jag inte hela tävlingen men vet ju hur det gick. Kul med nordiskt i topp :D

Skönt att veta vad som gäller inför nästa läsår. Något säger mig att du passar väldigt bra för den sortens uppgift som du har. Adepterna har ju oftast en historia ja och min övertygelse är att trygga och raka manliga förebilder är extremt viktiga. Utan att generalisera så är det många gånger killar det handlar om.

Önskar en god söndagskväll nu!

Geddfish ♥ sa...

Såg inte något på TVn efter 20.00. Men har hört Finlands låt och den föll mig inte alls i smaken, så Sverige var värdiga segern!
Något säger mig att du passar till att ta hand om en elev med svårigheter, tror du utstrålar trygghet.
Ha det fint!

BP sa...

Vilken fin utsikt från din balkong. Helt godkänd kan jag säga!
Susjos var med i Aftonbladet och Expressen. Kolla här i hennes blogg: http://susjos.blogspot.com/. Hon lyckades som alltid att posera med den svenska artisten. Och igår blev inget undantag. Så kul för henne!
Mina favon var Israel och Belgien. Loreen skriker för mycket. Cha cha cha från Finland var absolut roligare.

Bra med den goda framförhållningen att du redan nu får veta vilken elev väntar på dig nästa år. Bra där!

Önskar dig en bra start på veckan!

Ditte sa...

Nej, detta med motivation är ju i sig viktigt. Och efter att ha varit borta på jobb en hel dag finns det ju annat som en också vill göra.
Jag är ju nu ledig men tycker ändå att jag tappat motivationen. "Bloggfpder" finns hur mycket som helst, men det känns inte direkt roligt. Let´s dance såg vi och tog oss sedan an ESC. Tittade efter vår vän Susjos. Men såg henne på tidningarnas bilder. Kul!
Fint att du fått veta lite om nästa år på jobbet. Och säkert blir det bra för er båda. Hoppas.
Ja, visst går det undan nu. Bra det också.
Fin utsikt du har att njuta av. Och när det är vackert väder är det ju än mer njutbart.
Trevlig kväll.

Åke sa...

Inte jag heler såg festivalen eller dansen och ändå är Kalla med eller så åkte hon ur kanske... Vad intressant att få följa en elev. Jag önskar dig en trevlig vecka nu.

Anna i Portugal sa...

Tiden räcker inte alltid till och då gäller det att prioritera helt enkelt. Mello har ag inte tittat på i år eller på många år innan dess heller. Dade det inte varit för Susjo hade jag nog inte ens vetat om att Loreen var favorittippad :)

Anki sa...

Jag bryr mig inte om vare sig musiktävling eller danstävling ... kikade på Speedway GP istället :)
Jag tycker det är svårt att hitta något att skriva om varje dag, så därav ojämn fördelning av blogginlägg. Och så tiden ... hinner inte med helt enkelt :)
Spännande jobb du har!
Önskar dig en fin start på veckan!

Susjos sa...

Halloj från Manchester där jag nu befinner mej, på vår väg hem till Sverige igen. Vi hade ståplats på arenan i lördags, det var dryga timmar att stå, 4 timmar blev det va? Men vad gör det när Loreen tog hem segern! Hela arenan skrek dock Cha Cha Cha, som ju var Finlands roliga bidrag, men jag blev gladare i alla fall av att Sverige vann, vilken fantastisk show det var!

Tror du passar superbra att ta hand om ungdomar på skolan som har det lite svårt!
Ha en bra start på veckan!

wiper sa...

Jag kollar på Let's Dance men Melodifestivalen har jag ledsnat på men har zappat på låtarna och då hör man ju att Looren var bäst. Enligt min smak

Jag säger som Susips att du passar bra att ta hand om barn. Det lyser igenom mellan raderna

Ha en härlig torsdag Micke