torsdag 4 maj 2023

Första veckan för denna månaden.

Tisdagen var ju katastrof, alla planerade möten fick ställas in då det inte fanns folk på plats, sjukdom, rättning av nationella prov och studieledig personal mm.mm.
Det blir som det blir då och undertecknad kunde gå hem lite tidigare, hallalujah. ;)

Det börjar närma sig skolavslutning, det märks i mejlen på jobbet, planeringslistor och önskemål avlöser varandra i vartannat mejl nästan.
Mycket som måste klaffa och dessutom har man införskaffat en ny ljudanläggning så att det faktiskt hörs vad som sägs, de sista två åren har det inte fungerat alls ju.
Ballonger ska blåsas upp, fyra personer ska syssla med det tydligen, smart nog så har de köpt in en "uppblåsningsanordning", underlättar ju betydligt.
Ja, listan är oändlig, får försöka hålla mig undan så mycket det går i vanlig ordning. ;)

Nog om kneget för denna gång, en torsdagskväll (Tack Bp) hägrar ju med allt vad det innebär.

Tillönskar er en fin kväll och kikar in till er under kvällen/morgondagen. 

8 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Skulle jag vara lite närmare så skulle jag mera än gärna bli ballonguppblåsare...
Ha en fin kväll Guldkryckan!

znogge sa...

Jag är säker på att du klar det galant :D
Ja, nu närmar sig avslutningen och nedräkningen är ett faktum. Det brukar vara en härlig känsla :D

God kväll!

BP sa...

Nu har du ställt till det för mig. Kollade datumet när du skrev inlägget, och det var idag, torsdag. Men längst ner skriver du att en tisdagskväll hägrar - ooooops;-)
Ni verkar ha bra framförhållning för skolavslutningen. Det är ju mycket som ska klaffa. Åtminstone är det i år väl en "vanlig" avslutning och inte en Covid-avslutning. Alltid nåt...

Att hålla sig undan är väldigt smart, då står man inte i vägen för andra som vill briljera;-)

Ha en skön torsdagskväll nu!

Anna i Portugal sa...

Blåsa ballonger är ju kul, men visst det kanske kan bli lite föööör påfrestande på lungorna efter ett tag. Hoppas förberedelserna blir bra och att du ändå känner dig delaktig, det blir ju så mycket roligare då tänker jag.

Ditte sa...

Ja, i skolans värld vet en aldrig vad som händer. Alltid något nytt. Skönt att du kunde gå hem tidigare trots den roddighet som blev på skolan.
Ja, knappt en månad kvar i skolan för eleverna och bråda tider för er alla.
Men, ta ett djupt andetag.
Ha det så bra du kan.

wiper sa...

Ja du ibland kan planering slå fel. Skönt att du fick gå hem lite tidigare. Som du säger så är det viktigt med bra ljudanläggningar och sånt måste få kosta lite. Nu förstår jag att ni har fullt upp innan sommarlovet. Vilken bra hjälp med anläggning för att blåsa upp ballonger. Tur att det finns sånt

Då önskar jag dig en härlig fredag och helg Micke
Hälsning från Malin

Gunnel sa...

Kan inte fatta att ballonger blåses upp "för hand" eller mun på en arbetsplats. Nog ska det finnas en blåsanordning av något slag.Det kan inte räknas som ett hedersuppdrag direkt.

Mia sa...

Även om inte du får en lika lång ledighet som eleverna så lugnar väl din arbetssituation ned sig ordentligt när de gått på sommarlov.

Sköna dagar när det händer positiva saker = få gå hem tidigare!