fredag 30 juni 2023

Semesterblogg.

 Så är detta läsåret över även för undertecknad, semester 2023...here i come...!!

Vad har jag då gjort dessa sista veckor i yrkeslivet?
Drog naturligtvis benen efter mig så mycket att när jag trädde in i mitt hem på eftermiddagen...då lämnade mina fötter skolan. ;)
Hallelujah. 

Plockade med mig en bok hem ur de anställdas privata bibliotek, något om tempelriddare, många sidor och liten text, detta blir ett semesterprojekt av gigantiska proportioner. ;)

Dagen till ära så har jag denna dag varit rökfri i 34 veckor, grattis till, mig men jag kallas "snusmumriken" av mina bekanta numera, läkarna på vårdcentralen jublar dock, de hade gett upp hoppet om mig. 

Nu tillönskar jag er en fin eftermiddag och inledning av denna helg.
Om ni arbetar så tillönskar jag er ett lugnt arbetspass eller två.

Ha det bäst.

10 kommentarer:

LillaSyster sa...

Grattis Micke! Så bra gjort att sluta röka♡ (själv har jag aldrig ens testat- skulle inte komma på tanken att dra i mig de gifterna)
Njut nu av din ledighet, det ska jag göra- gick på semestern nu vid lunchen. Vädermässigt inleds ledigheten med små korta regnskurar-känns ändå helt okej. Ha det bäst!

Ingrid sa...

Så skönt med semester och grattis till att ha varit rökfri så länge.
Ha en fin kväll1
/Ingrid

znogge sa...

Grattis och så bra gjort av dig att sluta röka. Själv tyckte jag det var svårare att sluta snusa så jag trillade dit igen. Håller dock på att trappa ner så det blir inte många per dag.

Njut nu av semestern och sommarprojektet :D

God kväll!

BP sa...

Stort GRATTIS till rökfriheten. Är mäkta stolt över dig. Och så länge frugan accepterar ditt snusande med lukt med mera, så är det ju bara att fortsätta;-)
Och nu har du fem veckors ledighet att se fram emot. Så skönt! Och med den tegelstenen lär du inte få alltför tråkigt heller;-)

Det tycker jag att vi skålar för. Eller vad säger du? SKÅL:-)

Anki sa...

Härligt Micke! Njut nu av ledigheten! Stort grattis till att du numer är rökfri! Jag slutade för många år sedan (2006) och det är nog bland det bästa jag gjort!
Ha en fin fredag - och jag instämmer i BP:s skål!

Susjos sa...

Underbart! Grattis till semestern och rökfria veckor, fortsätt så! Jag slutade röka när jag blev gravid för 33 år sedan, är så glad att jag inte börjat igen, nån snus av min man blir det ibland, men det är sällan.
Ha det nu så himla skönt, hoppas ni kommer iväg på en räkfrossa, kanske nåt man ska boka in sig på i sommar, finns ju även här i stan!

Anna i Portugal sa...

Fantastiskt, 34 veckor rökfri, grattis! Önskar dig en skön semester, även om det inte är lika många veckor :)

wiper sa...

Det var bra gjort av dig att sluta röka och att du nu klarat värsta tiden. Det är inte det lättaste. Jag har aldrig rökt men min man hade rökt i 20 år då vi träffades i början av 1990-talet. Det tog lite tid innan han var rökfri och han fick kol men lindrig.

Härligt att du hittat lite semesterläsning.

Ha nu en helt underbar semester Micke

Klimakteriehäxan sa...

Strongt att säja ajöss till cigaretterna. Vi vet ju att det är dumt att röka, ändå fortsätter så många ... Hoppas du får en skön semester, du behöver väl inte tvinga dig igenom just den där boken? Det finns andra bra, med färre sidor och större text!"

Karin sa...

Så bra att du lyckas låta bli att röka! Jag vet ju hur det kan gå om man inte lägger av i tid, vilket min man inte gjorde. Jag ska inte ge mig in på detaljer, men jag vet att KOL är en extremt otrevlig och brutalt nedbrytande sjukdom...

Grattis också till välförtjänt semester! Man vänjer sig väldigt snabbt, kan jag avslöja!