torsdag 10 augusti 2023

Torsdagsblogg.

Imorgon är det ju dags för kvartsfinalen mellan Sverige och Japan, ser verkligen fram emot denna match och hoppas vi slipper straffsparkar denna gång, mina nerver klarar inte av sådant längre märkte jag.
Men enligt expertisen kan det bli svårt tydligen, hoppas på en ny seger här dock.

Efter två dygns konstant regnande så är asfalten idag torr och himmelen är mestadels blå, solen skiner igen, hoppas den fortsätter med det. ;)
På kneget har de idag uppstart för alla, tyvärr hade jag ju räknat fel så jag missade det, trodde uppstarten var nästa vecka ju.
Men det är ju skönt att ha några dagar extra och än så länge har jag inte kallats till det där mötet med vårdnadshavare till en elev jag ska ha hand om.
Förhoppningsvis blir det på tisdag nästa vecka som jag sett är "vikt" för just sådant.

Nytt läsår på gång således, blir nog bra detta.

Ha det bäst alla.

9 kommentarer:

Ingrid sa...

Jag förstår att det är spännande nu när Sverige möter Japan, i alla fall för alla de som gillar fotboll, fast det kanske man inte behöver göra. Man kan heja på Sverige i alla fall.
Ha en fin torsdag!
Kram, Ingrid

Geddfish ♥ sa...

Jag hejar alltid på Sverige oavsett vad det gäller. Heja, heja!
Din semester drar mot sitt slut men det blir väl ändå kul med nya tag, nya uppgifter. Ansvarsfullt att ta hand om en speciell elev men också stimulerande. Tror du är bra och trygg på sånt.
Ha det gott!

Anna i Portugal sa...

Tänka sig att du blev "biten" av fotbollen ändå :) Det blir säkert ett bra läsår, bara det kommer igång.

Äventyret framtiden sa...

Haha, straffsparkar klarar nog inte utomjordingarnas nerver av. Känner igen det där. Uh...det blir alltför spännande. Ta något lugnande innan Guldkryckan!

Ha en fin dag!

Gunnel sa...

Sommarlovet bara swishar förbi ibland känns det som.

znogge sa...

Frågan är om jag ska se matchen i morgon eller bara nöja mig med din sammanfattning ;-) Straffsparkar är nog för mycket för mig med så jag hoppas att det avgörs under ordinarie speltid.
Ett sommarlov bara springer förbi och nästa vecka börjar eleverna. Nu får du njuta av dina sista semesterdagar för denna regniga sommar.

Önskar en god kväll!

Hannas krypin sa...

Ser också fram mot matchen men det kommer bli tufft. Japan är kvicka och riktigt tekniska.

BP sa...

Hoppas också att morgondagens match avgörs under 90 respektive 120 minuter. Helt 90;-)

Grattis till solen. Den har lyst med sin frånvaro hela veckan här, så jag är aningen avis. 12-14 grader är ju inte direkt somriga temperaturer heller;-)

Du hade förträngt uppstarten i skolan verkar det som;-) Du ser vad 6 veckors sammanhängande semester kan göra med ens hjärna;-) Men jag hoppas i alla fall att du får bekanta dig med din nya skyddsling innan skolan börjar...

wiper sa...

Då håller jag tummarna för en svensk seger. Förstår att det är spännande.

Det verkar regna i hela sverige och vi hade också regn i natt. Asfalten har aldrig varit så ren som nu ;) Skönt att du fick några dagar till ledigt

Ha det bäst själv också Micke